Tot això al teu abast…

Serveis als participants

Servei de dutxes i vestuaris, activitats infantils i familiars, menjar saludable a l’arribada… i molt més!

Sigues un Roca Negra!

Dutxes i vestidors

Com a l’edició anterior, les dutxes i vestidors estan ubicats al centre esportiu més proper: el Poliesportiu L’Olivera a 750 metres de la sortida.

Còrre, salta, riu i disfruta…

Zona de sortida

Es disposarà de zona d’escalfament, servei de guarda-roba, zona d’aparcament i dos WC portàtils a la zona de sortida. A més a més, els vostres fills/es podràn gaudir d’una zona infantil on podràn jugar abans, durant i després de la cursa/caminada.

Tot controlat…

Assistència mèdica

Disposem de dos ambulàncies per fer el servei abans, durant i desprès de la cursa/caminada per qualsevol assistència mèdica que necessiteu. A part la cursa està coberta amb una assegurança civil i vosaltres esteu coberts amb l’assegurança puntual (no federats) i assegurança FEEC (federats).

Tot pensat perquè no us falti de res…

Premis i obsequis

Cada corredor/a disposarà de la bossa del corredor amb els diferents obsequis una vegada finalitzada la cursa. A part tindreu un detall com a “finisher” i una samarreta commemorativa. Els participants de la caminada, podran disposar de la samarreta previ pagament de 10€. Els caminants que paguin 5€ disposaran de tots els serveis, menys la samarreta.

A part tindrem els diferents premis per categories: i sorteig de material dels nostres col·laboradors.