El passat divendres 24 de Febrer el CESBoi, conjuntament amb la comissió organitzadora de la Cursa de la Roca Negra, van presentar oficialment l’edició del 2017 d’una de les curses de muntanya més ben valorades del país i que aquest any arriba a la seva sisena edició.

La presentació va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Sant Boi de Llobregat Lluïsa Moret i la regidora d’esports Maria Antonia Barragan.

Com a l’edició anterior, l’acte es va fer a Can Massallera (Sala d’Actes), al Carrer Mallorca, 30 de Sant Boi de Llobregat. En aquest acte es van presentar les novetats de la cursa del 2017 i l’anàlisi de les cinc edicions anteriors (2011-1016).

Respecte a aquesta edició es va analitzar el nou recorregut de 25 km, la campanya de sensibilització de la Roca Neta amb el departament de medi ambient i la II Copa muntanyes del Baix que es realitza amb la cursa Cirera Trail de Santa Coloma de Cervelló.

Carlos Patarro, de la tenda santboiana de running RunnAir ens va explicar com recollir el dorsal i els dos entrenaments oficials programats pel 5 de març i 7 de maig.

També es va fer una esmena de la importància del voluntariat i que us podeu inscriure en el següent enllaç: www.rocanegra.cat/voluntaris.

En l’apartat de col·laboradors, Joan de Lara membre de la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat, va fer una explicació de la importància de col·laborar amb la seva entitat i ens va deixar unes dades bastant impactants.

Per últim, l’alcaldessa Lluïsa Moret, va tancar l’acte on va remarcar la gran trajectòria de la cursa i el suport associatiu i col·laboratiu que mou dins la ciutat.

La cursa

La passió per la muntanya arriba amb força en aquesta Cursa Roca Negra VI.

La caminada

Les Muntanyes del Baix t’esperen en aquesta nova edició de la caminada Roca Negra VI.

Voluntaris

Vols participar a la Roca Negra VI com a voluntari/a? La teva ajuda és molt important!