Nova edició Roca Negra

L’Exprés

Cursa de muntanya a Sant Boi de Llobregat, amb un recorregut 100% Sant Boi de Llobregat pertanyents a les Muntanyes del Baix. Tu també pots ser Roca Negra!

13 km

per còrrer

+700 metres

desnivell positiu

5 edicions

organitzades

100% SantBoi

a recòrrer

Sigues un Roca Negra!

Aspectes tècnics

  • Distancia total: 13.000 metres
  • Desnivell total acumulat: 1.400m
  • Desnivell positiu: 700m D+
  • Desnivell negatiu: 700m D-
  • Hora de sortida: 9.15 am
  • Temps màxim: 4h minuts
  • Lloc de sortida: Plaça Mercè Rodoreda
  • Briefing: 15 minuts abans de la cursa.

Còrre, salta, riu i disfruta…

Tot per disfrutar

La cursa estarà senyalitzada amb cinta biodegradable, cartells i el suport de voluntaris. Els corredors/es es responsabilitzen del correcte seguiment de les senyals. La cursa estarà cronometrada amb el sistema de chip integrat al dorsal. Serà imprescindible còrrer amb el dorsal ben visible durant tot el recorregut. Disposeu de 2 avituallaments sòlids i líquids. Pasta al final de la cursa, gràcies a Matteo Da Cocori.

Powered by Wikiloc

Si t’agrada la muntanya, això t’encantarà…

Recorregut

En un recorregut de muntanya de 13.000 metres i 700 metres de desnivell positiu, podràs gaudir de paissatges que discorren 100% per Sant Boi de Llobregat.

A què esperes?

Tot pensat perquè no us falti de res…

Avituallaments

Hem col·locat els avituallaments de manera estratègica perquè no us falti de res. Disposeu de 2 avituallaments sòlids i líquids. Pasta al final de la cursa, gràcies a Matteo Da Cocori.

T’agrada, oi?

Una lliga de trail al Baix Llobregat

Copa Muntanyes del Baix

La Cursa Roca Negra és una de les tres proves puntuables a la Copa Muntanyes del Baix, juntament amb la Cursa Cirera Trail i Trail Sant Climent. Dues curses de perfil diferent, però amb una mateixa filosofia i forma de veure l’entorn muntanyenc.

Es tracta d’una nova experiència competitiva i una oportunitat per conèixer nous recorreguts i camins al Baix Llobregat.

No t’ho pensis, apunta’t!

Gaudeix de la cursa, el temps ve sol…

Cronometratge

L’empresa de cronometratge Lasttiming, serà l’encarregada de controlar el temps de cursa. Amb un xip incorporat al dorsal, podrem seguir la teva evolució i al final podràs comprovar el teu resultat a la classificació general.

El temps no t’ha de preocupar, de divertir-te sí!