Si t’agrada la fotografia…

Concurs de fotografia

Tu també pots participar!

Participa

Una manera diferent de gaudir de La Roca Negra.

Afôboi

Afôboi és una associació cultural dedicada a l’ensenyament, la promoció i la difusió de la fotografia, en la qual s’ofereix un programa en continu creixement de cursos, tallers, conferències, Mastersclass, Workshops, exposicions, trobades, sortides fotogràfiques… que aportin a tots els interessats en la matèria, un lloc de referència.

“Una imatge val més que 1.000 paraules”

Bases del concurs

La Cursa Roca Negra organiza el 3r Concurs de fotografia esportiva “Cursa de la Roca Negra VI”.

La millor foto de La Roca Negra: Cal captar l’essència de l’esdeveniment.

Es presentaran un màxim de 3 fotografies per persona de la Cursa i Caminada. Només una de les tres fotos podrá obtener premi.

– Participants: qualsevol persona podrá participar al concurs.

– Premis:

1r premi del Concurs fotogràfic La Roca Negra: 75€ + medalla Afôboi + samarreta de la cursa.

2n premi del Concurs fotogràfic La Roca Negra: 50€ + medalla Afôboi + samarreta de la cursa.

3r premi del Concurs fotogràfic La Roca Negra: 25€ + medalla Afôboi + samarreta de la cursa.

– Jurat:

El jurat estarà constituït per dos membres de l’associació de fotografia Santboiana Afôboi i dos membres de l’organització de La Roca Negra.

– Deliberació del jurat:

La deliberació serà el dijous 15 de juny. Aquella mateixa nit es publicarà el resultat a la web de la Cursa www.rocanegra.cat.

– Lliurament de premis:

El dimarts 20 de juny a les 20 hores, a la Seu del Centre Excursionista Sant Boi, C/ Mallorca, 30 (Sant Boi de Llobregat), on es farà una exposició amb una selecció de les obres.

– Presentació: les imatges es presentaran en format JPED/JPG, amb qualsevol tècnica fotogràfica.

– Identificació:

El nom dels arxius de les fotografies presentades ha de començar amb les lletres CRN, seguit del nom i cognoms de l’autor/a i el número d’ordre (1, 2 i 3).

Exemple: CRN-JoanPuigPerez1.jpg, CRN-JoanPuigPerez2.jpg, CRN-JoanPuigPerez3.jpg

– Lliurament de les obres:

Els artistes i fotògrafs hauran de lliurar les seves obres a partir del diumenge 4 de juny fins el diumenge següent 11 de juny.

– Enviament de les obres:

Les fotografies s’hauran d’enviar al correu electrònic: cursa.roca.negra@gmail.com. Important indicar en l’assumpte del correu: “Concurs de fotografia Roca Negra VI” per millor identificati i organització.

– Notes:

Les obres passaran a formar part del fons de fotogràfic de la Cursa de la Roca Negra, que es reserva el dret de prublicar-les, difondre-les i reproduir-les, sense ànim de lucre i anomenant somber l’autoria de les mateixes.